Reacties van lezers

 

 

 

Kleine investering, groots effect

Kleine investering, groots effect

Als afstudeercadeau gekregen, en daar is het dan ook zeer geschikt voor!

Weer een stoffig zelfhulpboek wat je allemaal weer vergeet zodra het uit is??? Absoluut niet! Het eerste stuk leest als een trein, deels herkenning en soms wat herhaling, maar je wil het amper neerleggen. Tevens een stukje zelfreflectie over wie je bent en wat je wilt, nooit over nagedacht dat dat zo van belang kan zijn bij je garderobe! En dan...aan de slag!

Ik eindig met een flink uitgedunde kast, en (niet alleen daardoor) meer overzicht in hoe alles te dragen. Nog belangrijker voor mij was dat ik sindsdien veel beter dingen aanschaf: amper nog miskopen, doordat ik èn beter weet wat ik wil/bij me past, en bagage heb om mindere/andere dingen te laten hangen of terug te sturen.

Het boek is daardoor een investering die zich al ruimschoots heeft terug verdiend (ik schrijf dit een jaar later omdat ik het er weer eens wil bijpakken). Ook mooi hoe als ik nu iemand op straat zie lopen waarvan ik denk wow wat een mooi mens, wat een uitstraling, ik de look ineens beter kan ontleden, zien wat er nu gebeurd in een look dat er zo een uitstraling ontstaat.

Diepgravend handboek

Diepgravend handboek

"Het ziet er mooi uit! Het is veel diepgravender dan ik mij had voorgesteld. Echt een handboek eigenlijk.
Ik denk dat je, als je het allemaal goed leest en in praktijk brengt het enorm veel rust (en uiteindelijk tijdwinst) oplevert. En natuurlijk een verzorgde uitstraling en het comfort en het zelfvertrouwen van de wetenschap dat je bent gekleed op de manier die het beste bij je past. Complimenten!"

Hélène Oppatja, Programmamanager bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) in Den Haag

Gedegen aanpak

Gedegen aanpak

Deze image consultant verleidt je tot een gedegen plan van aanpak. Een goede garderobe, waarmee je ook zakelijk voor de dag kunt komen, vereist namelijk management.

Daniela Postma

 Praktisch 'zelfhulpboek' voor je garderobe

Praktisch 'zelfhulpboek' voor je garderobe

Dit boek neemt je bij de hand om op een andere manier naar je kledingkast te kijken. Het is prettig leesbaar en het bijgeleverde werkboek nodigt uit om direct met je garderobe aan de slag te gaan.